Ruilen

Ruilen

Na het ontvangen van een bestelling kan altijd blijken dat iets niet naar tevredenheid is ontvangen. Indien u hierover met ons overleg voert zijn wij natuurlijk bereid om samen tot een oplossing te komen. Onderstaand een overzicht wanneer u aanspraak kunt maken op onze mogelijkheid tot ruilen

1 Ruilen is mogelijk als de volgende situatie zich voordoet:

- Het ontvangen artikel is niet hetgeen u heeft besteld. (ondanks onze controle kan er natuurlijk altijd een fout in sluipen. De artikelen in de bevestigingsmail zijn bepalend voor de juistheid van de zending)

- Het ontvangen artikel is kapot. (We besteden de grootste mogelijke zorg aan de artikelen. Onverhoopt kunnen er echter toch afwijkingen aan het artikel zijn die er niet thuishoren. Als u dit meldt, dan is ruilen natuurlijk mogelijk. U dient dan wel zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 7 dagen te reageren.)

- De maat in het label komt niet overeen met de maat die u besteld heeft. Dit geldt niet voor artikelen waar geen labelmaat in zit.

2 In onderstaande situaties is ruilen mogelijk.

Verzend- en retourkosten komen echter voor rekening van de klant.

- De kleur in werkelijkheid wijkt af van de foto.
Iedere monitor heeft zijn eigen instelling. Mocht het product bij ons veel afwijken van de werkelijkheid, dan staat altijd de kleur erbij vermeld. Claims achteraf omtrent de kleur worden dan ook niet gehonoreerd.

Hoewel de labelmaat overeenkomt met hetgeen u besteld heeft is het artikel te groot/klein.
Wij zijn bereid om vooraf zeer veel voor u te meten. Mocht na ontvangst blijken dat het artikel te groot dan wel te klein is, kunnen wij daar niet verantwoordelijk voor worden gehouden.

3 Wij ruilen echter niet in de volgende situaties:

- Artikelen die gewassen/gedragen of niet meer in originele verpakking en labels terug worden gestuurd.

- Wij kunnen enkel artikelen in originele staat retour nemen. Deze garantie vervalt nadat het artikel gedragen of gewassen is.

Na retour ontvangst van het artikel zullen wij van Kleine Ster beoordelen of de aanspraak op volledige creditering geldig is. Indien creditering van toepassing is, zal dit geschieden in de vorm van een tegoedbon of uw geld word terug gestort. De waarde van dit tegoed zal ten hoogste de waarde van het(de) geretourneerde artikel(en) bedragen. Mocht zonder overleg vooraf een artikel retour gestuurd worden, dan wordt een creditering niet gehonoreerd. Eventueel hieruit voortvloeiende kosten komen dan ook voor rekening van de koper. Geretourneerde bestellingen zullen enkel dan in behandeling kunnen worden genomen indien de retourzending ook is voorzien van duidelijke naamgeving.

Gastenboek

  • 24-02-2018 - Goede en snelle service donderdag besteld en vandaag al in...  lees meer
  • 03-01-2018 - Zag dat je dit al weer bijna 10 jaar doet!...  lees meer
  • 08-11-2017 - zo ..n leuk stelletje besteld ..past precies en mmoie kwaliteit....super...  lees meer
Plaats een bericht
  • U kunt achteraf betalen via Afterpay
  • Mogelijkheid om met IDEAL te betalen
  • Mogelijkheid om met Paypal te betalen
  • Wij versturen via PostNL

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
Winkel veilig in onze webwinkel
© 2008 - 2018 Kleine Ster - Kinderkleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel